Coder Bilişim Akademisi Uzaktan Canlı Kurs Yöntemi

Coder Bilişim Akademisi Uzaktan Canlı Kurs Yöntemi

Coder Akademi, sektöründe bilgi ve tecrübeye sahip kadrosu ile yazılım ve IT alanında yıllarca sınıf eğitimleri vermiş, gönüllü video eğitim çalışmaları yapmıştır.
Zamanla bu eğitim yöntemlerinin dezavantajlarını tespit etmiş ve tüm bu dezavantajları ortadan kaldıran bir hizmet modeli oluşturarak, öğrencilerinin en doğru bilgiye, daha verimli bir kurs süreci geçirerek ulaşmasını sağlamıştır.
2015 yılında dijital dönüşümünü tamamlamış, Microsoft tarafından da ödüllendirilmiştir.

Yazılım ve bilişim alanında kurs almanızın en önemli amacı, eğitmenin bilgi ve tecrübesinden faydalanmak ve onun mentörlüğünde hızlı ilerleme kaydedebilmektir. Biliyorsunuz ki VAKİT NAKİTTİR! Ayrıca, eğitmenler hedeflerinize en uygun teknoloji eğitimlerine size yönlendirecektir.

Nasıl İşliyor?

Şimdi adım adım uzaktan canlı kurslarımız ile nasıl bir öğrenme süreci geçireceğinizi birlikte inceleyelim.
Canlı ders ortamımızı görsel olarak deneyimlemek isterseniz devam eden bir dersimize misafir olarak katılabilirsiniz. Sitemiz üzerindeki canlı eğitim danışmanlarımıza Adınız ve Soyadınız ile birlikte telefon ve e-mail bilgisi iletmeniz yeterli

1. Adım - Rehberlik

Hangi kursa kayıt olacağınıza karar vermeden önce eğitmenlerimizden ücretsiz rehberlik alabilirsiniz.

2. Adım - Kayıt

Kayıt olmaya karar verdiğiniz kurs sayfasından "KAYIT OL" butonuna tıklayarak tüm kredi kartlarına 12 aya kadar taksit imkanı ile kayıt olabilirsiniz. Dilerseniz banka transferi ile de ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
* Ödeme işlemi sonrasında e-faturanız ve eğitim sözleşmeniz tarafınıza gönderilir.
* Kayıt olduğunuz kurs belirtilen tarihte erteleme olmaksızın başlamaktadır.

3. Adım - Uzaktan (online) Canlı Dersler

Kayıt olan öğrencilerimiz, önceden belirlenmiş olan gün ve saatte derse girmek için eğitmeninden e-posta ile bir link alır. Bu linke tıklayarak basit ve hızlıca sanal sınıfa giriş yapar.
Sanal sınıflarımızda eğitmenimiz ve sınıf arkadaşlarınız ile sesli, yazılı iletişim kurabilir, bilgisayarınızın masaüstünü paylaşarak projeleriniz üzerinde tartışabilirsiniz.
Canlı derslerimiz sırasında eğitmeniniz konu anlatımlarını uygulamalı olarak gerçekleştirir. Sizler ise dikkatlice dinleyip sorularınızı sorarsınız. Ders sonunda eğitmeniniz çalışma görevleri (ödev) vererek sizin de uygulama ve araştırma yapmanızı sağlayarak öğrenme sürecinin ders saatleri dışında da devam etmesini sağlar.

4. Adım - Canlı Derslerin Video Kayıtları

Biliyoruz ki canlı derslere herhangi bir sebepten katılamayabilirsiniz. Belki de ödevinizi yaparken canlı girdiğiniz derste eğitmeninizin anlattığı bir konuya hızlıca tekrar ulaşmak isteyeceksiniz.
Tüm canlı derslerinizin, siz katılsanız da katılamasanız da video kayıtlarını ertesi gün sizlere sunuyoruz. Böylece dilediğiniz zaman tekrar edebilir, derslerinizden geri kalmazsınız.

Diğer bir avantajı ise canlı ders sırasında notlar almanıza gerek kalmaz ve dikkatinizi bütünü ile derse verebilirsiniz. Tüm dersi tekrar izleyebilme imkanınız varken neden not alasınız ki.

5. Adım - Ders Saatleri Dışında Mentörlük

Gerek ödevlerinizi yaparken gerekse kendi çalışmalarınız da gün içinde mutlaka bir yerlerde takılıp soru sormak isteyeceksiniz. Eğitmeniniz ders saatleri dışında da sizin yanınızda. Tüm sorularınızı gün boyunca konuşma gruplarımız ya da e-mail ile eğitmeninize sormaya devam edebilirsiniz. Sorularınız eğitmeniniz tarafından anında yanıtlanır.
Hatta eğitmeniniz gerekli gördüğü taktirde sizin için o anda bir sanal sınıf oluşturup sorunuzu sanal sınıf ortamında masaüstü paylaşımı kullanarak canlı iletişim ile size çözüm üretir.
Bu hizmet hafta içi her gün 09:00 – 18:00 saatleri arasında verilir. Bu saatler dışında soracağınız sorularınız ertesi gün aynı saat aralığında yanıtlanır.

6. Adım - Sertifika

Eğitim sonunda canlı eğitimlere %80 devamlılık sağlayan öğrencilerimiz Coder Bilişim Akademisi sertifikası almaya hak kazanırlar. Bu sertifilar özel sektör ve kamuda kursu aldığınızı belgeler niteliktedir.

Sitemizin Yazılım Kursları sayfasından tüm kurslarımızı ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz. İlgilenebileceğiniz bazı kursların linkini de aşağıda listeledik.




iptal-ve-iade