Yazılım Kursu Almalı mıyım?

Yazılım Kursu Almalı mıyım?

Yazılım öğrenmek için kurs almalı mıyım? Bildiğiniz üzere Coder Bilişim Akademisi dünyanın her yerine canlı uzaktan eğitimler vermektedir. Vermiş olduğumuz yazılım kursu hizmetlerinden dolayı, yazılım eğitimi almak isteyen birçok kişi ile görüşmekteyiz. Ücretsiz kariyer danışmanlığından faydalanmak isteyen arkadaşlarımızın en çok sorduğu sorular ise; “Yazılım kursu almak istiyorum, nereden başlamalıyım?”, “Programlamayı kendi kendime öğrenemez miyim?”, “Çok fazla yazılım dili ve framework var, hangisinden başlamak lazım?”, “Bulunduğum şehirde yazılım kursu yok, uzaktan eğitim alsam faydalı olur mu?” şeklinde. Bu blog yazımızla yazılım öğrenmek isteyip, bu tür soru işaretleri içerisinde kaybolan arkadaşlarımıza ışık tutmak istedik. Henüz okumadıysanız Yazılım Öğrenmek Bana Ne Fayda Sağlar? yazımızı da okuyun.

Yazılımcı/Programcı Olmak

Programcı olmak artık eskisi kadar zor değil. Gerek internet erişiminin eskiye oranla daha yaygın olması, gerekse Türkçe kaynakların artmış olması büyük bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor. Fakat dikkat edilmesi gereken çok önemli bir nokta var ki sizi yaptığınız araştırmalardan bezdirip, tüm motivasyonunuzu alaşağı edebilir. Peki nedir bu dikkat edilmesi gereken durum? Örnek verecek olursak; Bu alanda uzman olmayan kişilerden fikir edinerek bu alana adım attınız. Öncelikle nereden başlayacağınızı bilmeden, uzman olmayan kişilerden aldığınız tavsiyeler doğrultusunda kaynaklara yönlendirildiniz. Buradan yola çıkarak edindiğiniz bilgi ve yöntemlerin yanlış olduğunu ve bunun fazlasıyla zamanınızı da çaldığını varsayalım. Sil baştan bu alanda uzman biriyle yeniden başlamanız gerekecek ki kaybedilen zaman, düzeltilmesi gereken yanlış yöntemler ve bilgiler tüm bunlar sizi bir anda yıldırıp, bu alandan soğutmaya yetecek. Peki ne yapmak lazım? Hemen moralinizi bozmayın. Biraz azim, biraz gayret, biraz da araştırmacı ruh ve doğru kaynakları birleştirirseniz sizden harika bir yazılım geliştirici olabilir.

Kurs Almak ya da Almamak

Tamam ama tüm bu söylediklerimizi bir arada nasıl bulacağız? İşte burada rakiplerinizden daha hızlı, daha doğru ve ezber yapmadan, öğrenerek ilerlemek için profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyarsanız. Tabi sizin profesyonel yazılımcı olmak yolunda harcayacak yıllarınız var ise profesyonel destek için bütçe ayırmanıza da gerek yok. Fakat mantıklı bir yaklaşım ile bir yazılım kursu alarak yola devam ederseniz daha kârlı çıkacağınızın garantisini verebiliriz. Karşınıza çıkacak bir çok farklı kurs olacaktır. Uzaktan Eğitim Mi ? Sınıfta Eğitim Mi ? başlıklı blogumuz araştırmanız için iyi bir başlangıç noktası olabilir.

Coder Bilişim Akademisi Microsoft yetkili eğitmenleri ile 15 yıllık bilgi ve tecrübesini sizlere sunuyor. Karar veremeyenler ve araştırmak isteyenler için Yazılım Kursunu Coder Akademi'den Almanız İçin 8 Neden! başlıklı blog yazımızı tavsiye ederiz. Vakit kaybeden size en uygun kursu bulmak için kurslarımıza göz atın. Ücretsiz eğitim danışmanlığı hizmetimiz için bize ulaşın.

Kurslarımıza Gözatın

Sitemizin Yazılım Kursları sayfasından tüm kurslarımızı ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz. İlgilenebileceğiniz bazı kursların linkini de aşağıda listeledik.




iptal-ve-iade